Massage & massageterapeut i Sollentuna

Lider du av huvudvärk? Ont i ryggen och spänd i axlarna? Eller har du en gammal idrottsskada som spökar? När du bokar massage i Sollentuna hos oss så både lindrar vi och tar bort smärta, men kan också förebygga så att problemen inte kommer tillbaka. Känn dig som hemma och slappna av i en lugn miljö på vår klinik, så gör vi allt vi kan för att värken ska försvinna. Boka massage i Sollentuna idag!

Många väljer våra massagebehandlingar eftersom de:

  • Tar bort smärta i spända muskler
  • Motverkar stress
  • Ger en djupare och lugnare andning
  • Har en avslappnande effekt på kroppen
  • Stärker immunförsvaret
  • Ökar blodcirkulationen i musklerna och lindrar smärtan

Välj vår massagebehandling när problemen sitter i musklerna

Våra muskler får jobba hårt varje dag. För många av oss kommer smärtan som ett brev på posten eller smygande efter långa arbetsdagar. Oftast är det stillasittandet som är själva problemet, vilket leder till att stelhet och muskelvärk kan förekomma.

När du bokar en massage hos oss i Sollentuna så hjälper vi att öka blodcirkulationen i musklerna. Det här gör dem mer avslappnade, vilket gör att smärtan försvinner. Vi har över 15 års erfarenhet inom massage, men även naprapati. Om vi upptäcker att ditt problem sitter djupare än i musklerna så kan vi ge dig hjälp med andra typer av behandlingar. På vår klinik har du allt du behöver på en och samma plats.

Få massagen din kropp behöver

Varje kropp är unik. Därför bör en massagebehandling anpassas efter dina behov, inte tvärtom. Det är så vi arbetar här på Napractiva Rehab. Vi tror inte på någon ”quick fix” utan jobbar mot ett långsiktigt välbefinnande som tar bort smärtan helt, eller minimerar den så mycket som möjligt. Vill du kombinera olika typer av massagebehandlingar? Hos oss kan du som exempel kombinera en mer klassisk massage med idrottsmassage om du vill.

Boka din massage i Sollentuna här.

Pris klassisk massage
30 min 500 kr