Friskvård för företag i Sollentuna

Vi samarbetar med friskvårdsföretagen Wellnet, Benify, ActiWay som aktivt bidrar till att arbetsgivare får friskare personal.
Gå gärna in på www.wellnet.se eller www.benify.se eller kontakta oss, så går vi igenom vilka alternativ som finns och vad som passar just dig eller ditt företag bäst.

Investera i företagsmassage

Massage genom jobbet är en investering i såväl personalen som i företaget. Vi hjälper dina anställda med företagsmassage där vi kommer till ditt kontor. Vi har lång erfarenhet av att komma och besöka företag för att hjälpa dem på plats. Resultatet är ökad trivsel och effektivitet samt minskade kort- och långtidssjukskrivningar. Dessutom känner sig personalen sig otroligt uppskattad när de får något ”mer än en klapp på axeln”.

Kontakta oss för mer information om företagsmassage

Välkommen in på friskvårdsmassage

Stela muskler och ständig värk? Hur använder du ditt friskvårdsbidrag?
Stress och dålig ergonomi är bara en av många dåliga kombinationer för våra kroppar. Oavsett om det är stillasittandet, eller tunga lyft som orsakar din värk, så kan vi hjälpa dig. Våra behandlingar innehåller en kombination av förebyggande naprapatisk behandling, klassisk massage och idrottsmassage – exakt vad din kropp behöver.

BOKA TID