Vi arbetar för en friskare kropp och en sundare livsstil

Napractiva erbjuder individanpassade massage- och naprapatbehandlingar, rehabiliteringsprogram samt stresshantering.

Helheten är avgörande för välmående och välbefinnande. Därför arbetar Napractiva aktivt med att hjälpa våra patienter med specifika problem för t.ex ryggvärk, men likväl sambandet mellan kropp och sinne. Det gör vi genom att bland annat kombinera kroppsbehandlingar och stresshantering. Vi ser bortom problem och värk, istället ser individen och potentialen för en bättre hälsa.

Julian Benitez - Napractiva Rehabs grundare och verksamhetschef

Vad kan vara bättre än att hjälpa andra att må bra? Och att få stötta någon att nå sina mål – det är något stort för mig. Inte konstigt att jag har arbetat som Legitimerad naprapat i mer än tio år. För att kunna erbjuda de bästa behandlingarna för din kropp arbetar vi alltid enligt våra riktlinjer och fortsätter att utbilda oss inom våra respektive arbetsområde.

Förutom det kliniska arbetet har jag även parallellt arbetat som utbildningsansvarig för undersköterskor på Medlearn AB och Lernia Utbildning AB i Stockholm, samt varit rehabiliteringskonsult på Work For You i Sverige AB.

För mig har idrotten alltid legat varmt om hjärtat. Med bakgrunden som elitsprinter med flera titlar, bl.a. SM silver med IFK Lidingö, har jag djup insikt i idrottsrelaterade skador och hur kroppen återhämtar sig. Jag har arbetat som certifierad friidrottstränare, naprapat och medicinsk ansvarig åt elitidrottare runt om i landet bl.a. åt Svenska Baseboll Landslaget.

Ulrika Andersson – kognitiv beteende psykoterapeut

På Napractiva får jag arbeta med det jag verkligen tycker om – att hjälpa individen där hon befinner sig livet och bistå med redskapen för att denne ska må bättre. Jag har arbetat som KBT-psykoterapeut i över 15 år och de senaste åren i samarbete med bl.a. stressrehab på Danderyds sjukhus.

Mitt huvudsakliga arbetsområde är stress och utmattningsproblem samt ångest, depression och olika livsstilsfrågor. Jag har utbildning i Kognitiv Beteendeterapi; psykoterapeut steg-1 Psykosyntesterapeut och är utbildad Mindfulnessinstruktör.

Vill du veta mer om våra behandlingar?
KBT-behandlingar och stresshantering: andersson.ulrika@live.se