Vi hjälper dig att maximera din prestation genom hälsosam balans

Napractiva ansvarar för behandling och rehabilitering av flera nationella och internationella elitidrottare bland annat spelarna i Svenska Baseboll Landslaget och friidrottarna i Turebergs friidrottsklubb i Sollentuna.
Vi har ett direkt samarbete med våra lokala idrottsföreningar och Friskis & Svettis i Sollentuna samt flera andra idrottsföreningar då deras medlemmar får tillgång till kontinuerligt behandling, rehabilitering och tränings rådgivning hos oss.

Rehabiliteringsprogram

Kroppen kan i det tysta laga ett fel utan att vi har behövt engagera oss men vid akuta eller långvariga besvär måste kroppen ibland få hjälp. Det är mycket viktigt för dig att förstå att din rehabilitering eller vägen till smärtfrihet kommer alltid att gå i vågor. Det viktigaste är att smärtan du känner blir mindre och mindre och perioderna då du är smärtfri blir längre och längre. Som regel tar det 3-6 veckor innan du upplever någon ”positiv” skillnad och 12-16 veckor innan du är helt återställd. Allt detta beror på hur länge du haft problem och vad du själv gör åt dem.