Rehab & personlig rehabträning i Sollentuna

Svårt att komma igång med träningen igen? Som din personliga rehabtränare (PRT) arbetar jag förebyggande och sätter ihop ditt individuella rehabiliteringsprogram. Du får specifika övningar med olika svårighets- och belastningsgrad som är anpassade efter dina behov. Träna hemma i vardagsrummet, eller kom in till vårt fullt utrustade träningscentrum.

Kom upp på banan igen – Boka personlig rehabträning här.

Våra Rehabprogram innehåller:

  • Behovsanalys/kartläggning: Din hälsostatus, livssituation, kostvanor, träningsbakgrund, mål/delmål
  • Fysiska tester, fysiska mätningar och träningsupplägg
  • 12 veckors rehabiliteringsprogram som utvärderas kontinuerligt så att du alltid uppnår bästa resultat

Lyssna på kroppens signaler med Rehabträning

Rehabträning är inte så läskigt som det låter. Det handlar istället om att varsamt lyssna på kroppens signaler för att kunna komma tillbaka till träningen eller livet innan skadan. Därför är det viktigt att du försäkrar dig om att kroppen har de grundläggande förutsättningarna för klara sig skadefri under träningsperioden.

Ska jag välja personlig träning eller rehabträning?

Hos oss kan du välja träningsformen som din kropp behöver. Förutom rehabträning erbjuder vi även personlig träning som hjälper dig att komma igång och nå dina mål snabbare.

Med vår rehabträning lägger vi grunden för din fysiska och personliga utveckling genom att utmana kroppen på olika rörelseplan. Detta stimulerar din balans, koordination, styrkeuthållighet och rörlighet. Resultatet? Du får de bästa förutsättningarna för långvarig träning och nya möjligheter att bli och förbli besvärsfri.

Kontakta oss för personlig träning och rehabträning