Nyheter

 
Naprapat Sollentuna - Napractiva Rehab Sollentuna -Bästa naprapat i Sollentuna

Om oss

Högsta kompetens inom behandling och rehabilitering av fysisk- och psykisk hälsa
Napractiva Rehab Sollentuna - Julian Benitez - Om oss 3
Napractiva Rehab Sollentuna - Julian Benitez - Om oss 2

JULIAN BENITEZ

Legitimerad naprapat, lärare & föreläsare

Jag är legitimerad naprapat i Sollentuna, med lärarexamen från Södertörns högskola 2002 & naprapatexamen från Naprapathögskolan 2006. Det finns ingenting som ger mig mer energi än att hjälpa andra att må bra & bli bättre! 

ULRIKA ANDERSSON

KBT-terapeut & Mindfulnessinstruktör

På Napractiva Rehab får jag arbeta med det jag verkligen tycker om! Att hjälpa individen där hon befinner sig i livet & bistå med redskapen för att denne ska må bättre. Jag har arbetat med krishantering i Sollentuna & som KBT-psykoterapeut i över 15 år.

Napractiva Rehab Sollentuna - Ulrika Andersson - Om oss 4
Napractiva Rehab Sollentuna - Ulrika Andersson - Om oss 5
Naprapat Sollentuna - Napractiva Rehab - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Om Napractiva Rehab i Sollentuna

Napractiva Rehab i Sollentuna. Högsta kompetens inom behandling och rehabilitering av fysisk- och psykisk hälsa.

Napractiva Rehab i Sollentuna startades redan 2004. Målet för Napractiva Rehab var och är att på ett långsiktigt, pedagogiskt och inspirerande sätt få människor att arbeta för en friskare kropp och en sundare livsstil. Vi på Napractiva Rehab i Sollentuna behandlar bl a akut- och långvarig smärta, samt rehabiliterar från utmattning, kriser och stress. I vårt arbete är sambandet mellan kropp och sinne en nyckel för att aktivt kunna hjälpa dig. Vi på Napractiva Rehab ser potentialen hos individen och har mångårig erfarenhet av att motivera och guida såväl individer som organisationer till bättre hälsa. Du kan alltid vila tryggt i kunskapen att kvalificerad och högst kompetent personal tar hand om dig varje gång du besöker Napractiva Rehab!

Google Recensioner
4.9
85 recensioner
×
Naprapat Sollentuna - Napractiva Rehab - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Om vårt sätt att jobba

Napractiva Rehab i Sollentuna. Vi tänker och behandlar dig på ett holistiskt sätt.

Det här är vårt mål: att göra allt för att du skall må bättre. Vi på Napractiva Rehab tänker holistiskt. Vi ser till hela din kropp, men glömmer aldrig heller omständigheter runtomkring dig. Av erfarenhet vet vi att detta är den mest effektiva hjälp du kan få. Vi kombinerar konventionell medicin med alternativa, komplementära metoder, samt sådana behandlingar som har vetenskapligt dokumenterat effekt. I vårt arbete lyfter vi upp både dina fysiska och dina kognitiva sidor, vilket garanterar att du får ett stabilt och långvarigt resultat av behandlingen. Förutom bästa naprapatbehandling i Sollentuna (gå inte runt med ont, god hälsa lönar sig) tillhandahåller vi även terapeutisk massage i Sollentuna (om problemen sitter i dina muskler), idrottsmassage i Sollentuna (för effektiv träning, snabb återhämtning & bästa prestation), terapeutisk stretching i Sollentuna (öka din rörlighet, bli smidig & smärtfri), friskvård för företag i Sollentuna (investera i friskvård – alltid vinst), samt krishantering i Sollentuna (bryt negativa beteenden & bli av med stressrelaterade besvär). Varmt välkommen!

Naprapat Sollentuna - Napractiva Rehab - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Om Julian

Julian Benitez – Legitimerad naprapat, lärare och föreläsare

Julian är en legitimerad naprapat i Sollentuna med lärarexamen från Södertörns högskola 2002 och en naprapatexamen från Naprapathögskolan 2006. Julian har alltid pedagogiken i sitt kliniska arbete, för då blir det ett bättre behandlingsresultat. Hans intresse för kroppen och träningen är stort. Idrotten har alltid legat Julian varmt om hjärtat. Med bakgrunden som elitsprinter med flera titlar, bland annat SM silver med IFK Lidingö, har han djup insikt i idrottsrelaterade skador och hur kroppen återhämtar sig. Julian har också varit ansvarig för Svenska Baseboll Landslagets rehabiliteringsteam i många SM, EM och VM under flera år. Idag arbetar Julian som naprapat och PT åt unga elitidrottare. Parallellt arbetar han även som föreläsare för Stockholms Idrottsförbund i ämnen som träningslära, funktionell träning och rehabilitering.

v

Nöjda kunder

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. 😉 Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Boka tid