Nyheter

Nytt samarbete för Napractiva!

Nytt samarbete för Napractiva!

Nytt samarbete för Napractiva - Naprapat Massage Akupunktur Friskvård - Sollentuna

Napractiva Rehab inleder samarbete med SISU Idrottsutbildarna Stockholm & Turebergs Friidrottsklubb!

Det är med stor entusiasm vi meddelar att Napractiva Rehab ingått ett samarbete med SISU Idrottsutbildarna Stockholm och Turebergs Friidrottsklubb! Vårt mål är att erbjuda omfattande stöd och utveckling för tränare, ledare och atleter inom friidrotten. Vi ser detta som början på en inspirerande resa där vi tillsammans skapar en starkare, friskare och mer medveten idrottsrörelse.

Utbildningar & föreläsningar

Under hösten 2023 kommer vi att genomföra en serie utbildningar och föreläsningar som är skräddarsydda för att möta de specifika behoven hos friidrottssamfundet. Våra sessioner kommer att täcka allt från mental träning, som är avsedd att stärka både prestation och välbefinnande, till förebyggande och hantering av idrottsskador – allt för att säkerställa att våra idrottare kan prestera på topp utan avbrott.

HLR-utbildning

Vi kommer även att erbjuda värdefulla HLR-utbildningar, en livräddande kunskap som är viktig inte bara på tävlingsbanan utan även i våra dagliga liv. Dessa sessioner är designade för att utrusta våra tränare och ledare med färdigheterna att agera snabbt och effektivt i nödsituationer.

Tillsammans mot en friskare och säkrare idrottsmiljö!

Napractiva Rehab är vi övertygade om att en holistisk approach till idrott inte bara inkluderar fysisk träning utan också mental beredskap och säkerhet. Vi är hedrade över möjligheten att dela vår expertis och ser fram emot att välkomna er till våra utbildningar. För mer information och detaljer om våra kurser, besök oss gärna på vår fina webbplats. Tillsammans tar vi steg mot en friskare och säkrare idrottsmiljö! Varmt välkomna till Napractiva – bästa naprapat, massage, akupunktur & friskvård i Sollentuna med omnejd!

'Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.' Michael Jordan
Boka tid