Nyheter

 
Napractiva - Stockholms naprapat - Bästa naprapat i Stockholm - Logga - Vit - 80x79

Terapeutisk stretching Stockholm

Öka din rörlighet & bli smärtfri!

Terapeutisk stretching Stockholm

Behandlingar, Tjänster

Öka din rörlighet, bli smidig & smärtfri – med Napractiva – Stockholms naprapats terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm! En normal ledrörlighet är avgörande för att vara frisk och smärtfri, framför allt efter en skada eller längre tids inaktivitet, då den normala ledrörligheten minskar. Vår terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm är en speciell behandling som bland annat innebär att du som är stel på grund av t ex dina korta muskler eller annat som ledde till begränsad ledrörlighet får bästa tänkbara, trygga  specialisthjälp med att återfå din fulla rörlighet, så du igen kan bli smidig och smärtfri!   

Du kan enkelt boka bästa terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm genom att klicka på knappen ’Boka tid’ strax nedan eller till höger. Napractiva – Stockholms naprapats kunniga & proffsiga naprapater tillhandahåller kompletta, holistiska & trygga naprapatbehandlingar i Stockholm och även bästa massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för personal i hela Stockholm & Storstockholm. Varmt välkommen!

BOKA TID
Terapeutisk stretching Stockholm: Syfte

Syftet med vår terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm är ofta smärtlindring, att mjuka upp spända muskler för ökad ledrörlighet, samt för att öka balansen mellan olika muskelgrupper och rörelsekedjor. Napractiva – Stockholms naprapats terapeutiska stretching i Stockholm är en kombination av vår sköna massage & vår djupgående idrotsmassage, samt många specifika stretchingmoment som hjälper till att markant öka din rörlighet och även effektivt förebygger framtida skador. Allt detta är av största betydelse för att muskeln ska kunna behålla sin elasticitet, funktion och styrka samt möjliggöra ett intensivare arbete eller träning. Vanliga exempel på besvär på grund av otillräcklig ledrörlighet eller balans mellan samverkande muskelgrupper är: stelhet / värk i nacke och skuldra, spänningshuvudvärk, ländryggsbesvär, falsk ischias, löparknä och tennisarmbåge.

Terapeutisk stretching Stockholm: Alla fördelar

Terapeutisk stretching är en form av träning som fokuserar på att öka rörligheten i muskler och leder. Det är en säker och effektiv metod för att förbättra kroppens flexibilitet, öka blodcirkulationen och minska risken för skador. Terapeutisk stretching kan också hjälpa till att lindra muskelspänningar och minska smärta i kroppen.

Det finns många fördelar med att använda sig av terapeutisk stretching som en del av din träningsrutin. En av de största fördelarna är att det kan hjälpa till att förebygga skador. Genom att öka flexibiliteten och rörligheten i kroppen kan du minska risken för muskelskador och överbelastning. Terapeutisk stretching kan också hjälpa till att förbättra din prestation i olika idrotter och aktiviteter genom att öka rörligheten i specifika muskelgrupper. Genom att utföra stretchingövningar regelbundet kan du öka blodcirkulationen och minska spänningar i musklerna. Detta kan lindra smärta och göra att du känner dig mer avslappnad och bekväm i kroppen.

Terapeutisk stretching kan också hjälpa till att förbättra din hållning och eliminera smärta i ryggen och nacken. Många av oss spenderar stora delar av dagen sittande framför en dator, vilket kan leda till bland annat dålig hållning, ryggproblem och många andra problem med kroppen. Genom att fokusera på stretchingövningar som riktar sig mot de områden som är mest påverkade av en stillasittande livsstil kan terapeutisk stretching hjälpa till att korrigera hållningen och minska ryggont, samt eliminera alla andra tänkbara problem associserade med sådan livsstil man ofta inte valt själv.

Terapeutisk stretching kan även hjälpa till att förbättra sömnen! Forskning har visat att stretchingövningar kan hjälpa till att minska stress och öka avslappningen i kroppen. Detta kan göra att det blir lättare att somna på kvällen och sova djupare under natten.

Om du bor i Stockholm eller Storstockholm och söker efter terapeutisk stretching kan du hitta erfarna terapeuter och tränare hos oss på Napractiva – Stockholms naprapat! Genom att regelbundet utföra terapeutisk stretching kan du förbättra din rörlighet, minska smärta och förbättra din prestation i många olika aktiviteter. Så om du vill må bättre i din kropp, tveka inte att prova på vår terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm idag!

En annan fördel med terapeutisk stretching som är värt att nämna är att det kan hjälpa till att lindra smärta och öka rörligheten hos personer med olika former av muskuloskeletala problem. Till exempel kan sådan stretching hjälpa till att lindra smärta i rygg och nacke, vilket är vanliga orsaker till funktionsnedsättning. Terapeutisk stretching kan också hjälpa till att lindra smärta orsakad av tennis- och golfarmbåge, plantar fasciit och ischias.

Terapeutisk stretching hjälper som vi nämnt även till att förbättra hållningen och det är just dålig hållning som kan orsaka smärta och obekväma spänningar i nacke, rygg och axlar. Genom att förbättra flexibiliteten och rörligheten i musklerna kan terapeutisk stretching hjälpa till att korrigera alla sådana hållningsproblem och minska smärta.

Terapeutisk stretching minskar dessutom stress och förbättrar avslappning. Många människor lider av stress och spänningar, vilket kan orsaka muskelspänningar och smärta. Genom att sträcka och slappna av musklerna kan terapeutisk stretching hjälpa till att minska stress och främja avslappning.

Terapeutisk stretching förbättrar därutöver överlag rörligheten och funktionen i muskuloskeletala systemet hos äldre vuxna. Åldrandet kan leda till minskad rörlighet och förlust av muskelstyrka, vilket kan leda till funktionsnedsättning. Genom att förbättra flexibiliteten och rörligheten i musklerna kan terapeutisk stretching hjälpa äldre vuxna att förbli aktiva och självständiga längre.

Terapeutisk stretching kan också vara till stor hjälp för personer som lider av kronisk smärta eller sjukdomar som påverkar rörligheten i kroppen. Genom att arbeta med en terapeut eller tränare som specialiserar sig på terapeutisk stretching kan du hitta en individuell plan som passar just dina behov och hjälper till att lindra smärta och öka rörligheten.

Om du letar efter bästa terapeutisk stretching i Stockholm har du hittat rätt! Hos oss finns terapeuter och tränare som specialiserat sig just på terapeutisk stretching och du är hjärtligt välkommen att boka en tid närhelst det passar dig! Oavsett vad dina behov är kan terapeutisk stretching vara en mycket effektiv och användbar metod för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Genom att arbeta med Napractiva – Stockholms naprapats professionella terapeut eller tränare kan du uppnå de bästa resultaten och hitta en plan som passar just dina individuella behov och mål!

Tack på förhand för ditt förtroende och vi ser fram emot ditt besök!

Terapeutisk stretching Stockholm: Varför & hur?

Napractiva – Stockholms naprapats terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm har flera fördelar och kan utföras på två sätt: passivt / statiskt eller aktivt / dynamiskt. Syftet med terapeutisk stretching är bl a att förbättra muskel- och ledfunktion, förhindra att du förlorar den, förbereda eller förvärma musklerna innan en dynamisk aktivitet, förbättra ledrörelserna och naturligtvis minska risken för skada. När du tränar, sitter ofta eller under lång tid, samt när kroppen belastas regelbundet – tenderar musklerna att förkortas och då begränsas rörelserna. Terapeutisk stretching bör då regelbundet göras i förebyggande syfte.

Terapeutisk stretching som du får hos oss är svår att klara själv och göra rätt, utan kompetent hjälp och noga vägledning. Napractiva – Stockholms naprapats terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm är den absolut effektivaste tekniken vi rekommenderar å det varmaste för ett mycket bättre rörlighet, på kort tid. Tekniken vi använder oss av påverkar alla muskelgrupper som arbetar tillsammans på olika rörelseplaner, till skillnad från enkel töjning som tillämpas på enbart en eller få specifika muskler.

Musklerna är organiserade i muskelkedjor. En muskel eller muskelgrupp bildar ett nätverk som – i ett nedsatt funktionellt läge – kommer att tvinga andra muskler eller muskelgrupper att kompensera för att kunna bibehålla kroppens balans. Terapeutisk stretching korrigerar och eliminerar detta.

Genom att stretcha flera muskelkedjor samtidigt förbättrar vi flexibiliteten, koordinationen och styrkan som krävs för att höja kroppskontrollen. Det är en teknik där naprapaten drar full nytta av information från de mekaniska, termiska, tryck- och kemiska receptorerna som finns i din muskulatur och på olika plan. Naprapaten använder sedan sina fysiologiska och anatomiska kunskaper för att hjälpa dig på bästa sätt.

Andningen i synnerhet är motorn bakom terapeutisk stretching! Ett korrekt andningsarbete under varje stretchposition gör att syrenivåerna hålls konstanta och musklerna kan då förlängas, utan att motverka varandra. Allt detta hjälper vår terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm dig med – steg för steg och i den takt som är optimal för just dig!

Terapeutisk stretching Stockholm: Statisk eller dynamisk stretching

Passiv / statisk terapeutisk stretching innebär att man intar en position där en eller flera muskler sträcks och sedan håller man denna position. Oftast passar den här typen av terapeutisk stretching bäst efter ett träningspass.

Aktiv / dynamisk terapeutisk stretching passar bättre när du värmer upp innan träning och framför allt om du ska ägna dig åt högintensiva intervaller. Den innebär att du rör dig in och ut ur ett stramt läge. Ett annat namn för detta är rörlighetsträning. Aktiv / dynamisk terapeutisk stretching hjälper kroppen att förbereda sig för aktivitet.

För bästa resultat bör man göra sina stretchövningar regelbundet eller varje dag, annars finns risk att effekten upphör.

Våra proffsiga terapeuter hjälper dig gärna skapa en optimal behandlingsplan när du bokar vår terapeutiska stretching i Stockholm & Storstockholm! Då utgår vi alltid från din specifika situation och förutsättningar, samt anpassar planen på bästa sätt så den passar dig och så att du realistiskt kan hålla dig till den – viktigt!

Vi ser fram emot ditt besök!

Varmt välkommen!

Terapeutisk stretching Storstockholm: Boka på din ort
Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader

Napractiva Rehab

Taggar

Terapeutisk stretching Stockholm

v

Nöjda kunder

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Bästa naprapat i Stockholm - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Stockholms naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Stockholms naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Stockholm - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Stockholms naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Stockholm med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Stockholm

Napractiva - Stockholms naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Stockholm med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Bästa naprapat i Stockholm - Logga - Separator with icon - 55x54

Nyheter

Senaste nyheter, tips, uppdateringar, erbjudanden, kampanjer & rabatter från Napractiva - Stockholms naprapat - bästa naprapat i Stockholm & Storstockholm!

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Stockholms naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Stockholm & Storstockholm hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid