Nyheter

Nu finns Napractiva på nya adresser i Stockholm & Sollentuna!

Nu finns Napractiva på nya adresser i Stockholm & Sollentuna!

Naprapat Stockholm - Nu har Napractiva nya adresser i Stockholm & Sollentuna!

Nu har vi flyttat till våra fina, nya lokaler i Stockholm & Sollentuna!

Vi på Napractiva är överlyckliga att dela med oss av stora nyheter! 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉

Nu har vi flyttat till våra fina, nya lokaler i Stockholm & Sollentuna! 😊

Dessa steg markerar början på ett nytt kapitel för oss och innebär ännu bättre möjligheter för dig som kund att ta del av våra populära tjänster, på ännu fler platser!

Naprapat Stockholm - Fina, nya lokaler på nya adresser

Fina, nya lokaler på nya adresser!

I Stockholm hittar du oss på vår nya adress: Sankt Eriksgatan 48D, 112 34 Stockholm – hitta dit snabbt & enkelt!

I Sollentuna hittar du oss nu på vår nya adress: Aniarahuset, Aniaraplatsen 4 3tr, 191 47 Sollentuna – hitta dit snabbt & enkelt!

Naprapat Stockholm - Varmt välkommen till Napractiva – din oas för hälsa och återhämtning!

Varmt välkommen till Napractiva – din oas för hälsa och återhämtning!

I tider av rörelse och förändring är det med stor glädje vi delar med oss av spännande nyheter från Napractiva, din följeslagare på resan mot bättre hälsa och välbefinnande! Med stolthet och förväntan välkomnar vi er till våra nya adresser i hjärtat av Stockholm och i det vackra Sollentuna, samt introducerar en ny era av tillgänglighet och bekvämlighet med våra tjänster – snart även via hembesök!

Nya kapitel, nya möjligheter

Våra dörrar har nu öppnats på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm och i Aniarahuset, på Aniaraplatsen 4 3tr i Sollentuna. Dessa nya kliniker är inte bara ett fysiskt utrymme, utan en symbol för vår tillväxt och vårt engagemang att nå ut till er, våra kära kunder, med en ännu bredare palett av behandlingsmöjligheter.

Ny adress i Stockholm

Hitta snabbt & enkelt till Napractiva – Stockholms naprapats trevliga lokal, mitt i hjärtat av Stockholm! Du hittar oss på Sankt Eriksgatan 48D (Kungsholmen), i ett oslagbart kommunikativt läge med närhet till både kollektivtrafiksstation: Fridhemsplan & kollektivtrafiksstation: Sankt Eriksplan. Lysande parkeringsmöjligheter finns dessutom, med gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet – Fridhemsgaraget ligger strax intill lokalen. Lokalen är belägen i entréplan vilket gör den lättillgänglig för alla besökare. Kort gångavstånd från både Fridhemsplan (där blå och grön tunnelbanelinje möts) och Sankt Eriksplan. Alla finns inom bara några minuters gångavstånd och busslinjerna 1, 3 och 4 passerar även alla Sankt Eriksgatan. E4:an nås dessutom väldigt enkelt för bilburna!

Ny adress i Sollentuna

Förutom i Stockholm hittar du oss även i Sollentuna, där vi nu flyttat till Aniarahuset, på Aniaraplatsen 4 3tr, strax intill Sollentuna Centrum. Sollentuna Centrums parkering ligger precis bakom hörnet, på bara några sekunders gångavstånd. Gott om parkeringsplatser!

Naprapat Stockholm - Från våra kliniker till ditt hem

Från våra kliniker till ditt hem!

2024 markerar även början på en ny, flexibel era för våra tjänster! Med introduktionen av hembesök, tar vi steget närmare er och ser fram emot att erbjuda er en ännu mer personlig och bekväm upplevelse. Oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag, öppnar vi upp för möjligheten att ta del av våra behandlingar i ditt eget hem (och även på din arbetsplats, företag, temporärt boende som t ex: hotell, semesterboende, B&B, m fl). Denna service är idealisk för dig som värdesätter din tid och önskar en skräddarsydd vård i en trygg och bekant miljö – utan stress som resandet inom en stor stad ofta medför. Du behöver inte oroa dig för att resa eller besöka en lokal där andra personer kan påverka din upplevelse. Istället kan du återvinna din hälsa, energi och styrka i en trygg och bekväm miljö där du känner dig som mest avslappnad. Vårt team av professionella naprapater, massörer och akupunktörer kommer till dig, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig fullt ut på din återhämtning, Vi planerar lansera denna eftertraktade nya tjänst under 2024 och publicerar nyheten här, så fort den går att boka!

Naprapat Stockholm - En helhetsapproach till hälsa

En helhetsapproach till hälsa

Napractiva står för en unik kombination av traditionella och innovativa behandlingar, där varje terapi – vare sig det rör sig om naprapati, massage, idrottsmassage, akupunktur, terapeutisk stretching, KBT eller friskvård för personal – samverkar för att ge dig den bästa möjliga vård! Vi förstår att smärta och obehag kan ta sig många uttryck, från nackspärr och huvudvärk till ischias och idrottsskador. Därför erbjuder vi skräddarsydda behandlingsplaner som adresserar just dina behov, så att du kan snabbt återvända till ett liv utan smärta.

Anslut till vår gemenskap

Vi ser fram emot att välkomna er, gamla som nya kunder, till våra nya lokaler och att inom kort även erbjuda den bekvämlighet som hembesök innebär! För de som önskar hålla sig uppdaterade om denna nya tjänst inbjuder vi er att gärna prenumerera på vårt nyhetsbrev (se bara rutan längst ned). På så sätt säkerställer ni att ni inte missar denna efterlängtade nya service så fort den blir tillgänglig!

Naprapat Stockholm - Hjärtligt välkomna!

Hjärtligt välkomna!

Tack för att ni fortsätter att välja oss på Napractiva som era partners i hälsa! Vi är här för er, idag och i framtiden. Vårt team av dedikerade professionella står redo att bistå er på er väg mot förbättrad hälsa och välbefinnande! Vi ser fram emot att få dela vår passion för helande och återhämtning med er, vare sig det är i våra fina, nya kliniker eller i komforten av ert eget hem.

Så hjärtligt välkommen hem till en uppfriskande och helande upplevelse hos Napractiva, din gröna, lugna skogsglänta – där varje behandling tar dig ett steg närmare ett liv i balans och harmoni! 🌲 🌞 ❤️ 🧘‍♂️ 💪

'To the mind that is still, the whole universe surrenders.' Lao Tzu
Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader
v

Nöjda kunder

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Bästa naprapat i Stockholm - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Stockholms naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Stockholms naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Stockholm - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Stockholms naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Stockholm med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Stockholm

Napractiva - Stockholms naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Stockholm med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Naprapat Stockholm - Napractiva - Stockholms naprapat - Bästa naprapat i Stockholm - Logga - Separator with icon - 55x54

Nyheter

Senaste nyheter, tips, uppdateringar, erbjudanden, kampanjer & rabatter från Napractiva - Stockholms naprapat - bästa naprapat i Stockholm & Storstockholm!

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Stockholms naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Stockholm & Storstockholm hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid