Naprapat i Sollentuna

Går du och har ont i onödan? Oavsett om du dragits med en långvarig skada, migrän eller om du precis fått ryggskott så kan vi hjälpa dig. Hos oss träffar du en erfaren naprapat i Sollentuna som erbjuder effektiv naprapatisk behandling som är smärtlindrande men också kan användas vid förebyggande åtgärder. Behandlingen kompletteras ofta med råd om ergonomi och egenträning.

Som exempel kan vi hjälpa dig som lider av:

  • Ryggskott och nackspärr
  • Migrän och spänningshuvudvärk
  • Idrottsskador
  • Ischias
  • Muskelspänningar och tennisarmbåge
  • Dålig hållning

Naprapat i Sollentuna med ett holistiskt synsätt

Det här är vårt mål: Att lindra eller ta bort dina smärtor och att förebygga så att besvären inte kommer tillbaka.
För att lyckas nå bästa resultat för varje behandling behöver vi veta så mycket som möjligt om dina besvär när du kommer till oss. Därefter gör vi en grundlig undersökning av nacke, rygg, leder eller muskler för att fastställa en diagnos. Vi arbetar sedan alltid utefter den här diagnosen och kombinerar olika typer av tekniker som exempelvis muskeltöjning och massage för att uppnå bästa resultat.

Experter på naprapati och mycket mer

Vi är legitimerade naprapater i Sollentuna som har allmän kunskap om ortopedisk medicin dvs. kunskap om akuta och långvariga smärtproblem, funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelseorgan. Under de senaste 15 åren har vi kontinuerligt arbetat för att förbättra våra behandlingar för att hela tiden kunna gå till roten av problemet.
Det har lett till att vi nu har en otrolig bredd i vår kunskap, vilket gör att du som får behandlingen kan få just det som din kropp behöver. Det gäller såväl akuta som långvariga besvär. Dessutom har vi även kompetens inom massage, idrottsmassage och samtalsterapi.
Boka tid hos en kunnig naprapat i Sollentuna

Boka naprapatbehandling här

Pris naprapatbehandling: 30 min 600