Nyheter

Skänk värme och välmående denna högtidssäsong – med Napractiva Rehabs presentkort!

Skänk värme och välmående denna högtidssäsong – med Napractiva Rehabs presentkort!

Skänk värme och välmående denna högtidssäsong - med Napractiva Rehabs presentkort - WP - 001

Den perfekta gåvan – hälsans gåva!

När julens glittrande ljus och nyårets festliga stämning fyller luften, är det dags att tänka på de som betyder mest. På Napractiva Rehab, din naprapat i Sollentuna, erbjuder vi den perfekta gåvan – hälsans gåva!

Varför välja ett presentkort från Napractiva?

Våra presentkort är mer än bara en gåva! De är en inbjudan till självvård, återhämtning och välbefinnande. Med våra specialiserade tjänster som naprapatbehandling, lugnande massage och uppfräschande idrottsmassage, finns det något för alla att njuta av. Ge bort en omsorgsfull gåva som visar att du verkligen bryr dig!

Enkelhet & flexibilitet

Vi vet att julhandeln kan vara stressande, därför har vi gjort det enkelt för dig. Kom gärna förbi oss i Sollentuna eller skicka helt enkelt dina adressuppgifter, så skickar vi ett elegant presentkort, en gåva som garanterat kommer att uppskattas.

Priser som passar alla

  • Presentkort Massage: 500 kr
  • Presentkort Idrottsmassage: 600 kr
  • Presentkort Naprapati: 700 kr

Ett års glädje

Varje presentkort är giltigt i 12 månader från utfärdandet, vilket ger mottagaren gott om tid att boka sin upplevelse hos oss.

Så visa din kärlek och omtanke denna högtid genom en present som verkligen gör skillnad – en upplevelse av välbefinnande och glädje!

Vi ser fram emot att välkomna dig och dina nära och kära hos Napractiva Rehab – där välmåendet börjar!

Hjärtligt välkommen!

'You know, all that really matters is that the people you love are happy and healthy. Everything else is just sprinkles on the sundae.' Paul Walker
Boka tid