Nyheter

Sponsras stolt av Napractiva Rehab: Emma Aunsmo!

Sponsras stolt av Napractiva Rehab: Emma Aunsmo!

Emma Aunsmo – Framtidens stjärna i funktionell fitness – Stöttad av Napractiva Rehab

Det är med enorm stolthet och glädje vi på Napractiva Rehab får dela med oss av framgångssagan om Emma Aunsmo, en ung och inspirerande atlet från Åre. Redan vid 19 års ålder har Emma visat enastående prestationer i världen av funktionell fitness och nyligen placerat sig som nummer 6 i världen vid precis avslutat VM i Oslo. Denna bedrift är främst ett tecken på hennes talang och hårda arbete, men även ett resultat av vår gemensamma resa.

En otrolig resa

Sedan flera år tillbaka har vi på Napractiva Rehab haft förmånen att stödja Emma i hennes träning och tävlande. Från fysiska förberedelser och träningsråd till behandlingar och rehabilitering av skador, har vi varit där för att ge henne det stöd hon behöver. Att sponsra henne inför och under VM i Oslo var för oss en självklarhet, och att se henne representera Sverige och nå sådana höjder av framgång har varit en otrolig resa.

Emmas framtid

Emma är en atlet med en sällsynt dedikation till sin sport. Hennes disciplin och uthållighet i träning samt hennes förmåga att konsekvent prestera på toppnivå visar på en idrottare som är bestämd att nå ännu högre mål. Som Sveriges VM-hopp med en lysande framtid inom funktionell fitness, är vi övertygade om att vi kommer att få se Emma nå ännu större framgångar – kanske till och med som världens bästa en dag.

Missa inte video från VM

För att fira Emmas prestationer och ge en inblick i hennes fantastiska resa, har vi här en spännande video från VM i Oslo som vi är stolta över att dela med er. Klicka här för att se Emmas imponerande prestation på världsscenen och upplev hennes otroliga färdigheter och styrka.

Följ Emma

Vi uppmanar alla att följa och stötta Emma på hennes fortsatta resa. För att hålla dig uppdaterad om hennes träning, tävlingar och framsteg, följ henne här på Instagram. Varje steg hon tar är ett steg närmare VM-guld, och vi på Napractiva Rehab är fast beslutna att stötta henne varje steg på vägen.

En resa vi är stolta över att vara en del av

Emma Aunsmo är inte bara en idrottare – hon är en symbol för uthållighet, passion och dedikation. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av hennes inspirerande resa och bevittna alla de fantastiska prestationer som väntar framöver. Gå inte miste om att se videon och dela Emmas otroliga resa – en resa vi är stolta att vara en del av!

'Look at a stone cutter hammering away at his rock, perhaps a hundred times without as much as a crack showing in it. Yet at the hundred-and-first blow it will split in two, and I know it was not the last blow that did it, but all that had gone before.' Jacob A. Riis
Boka tid